Mindennapi egészség – egészségügyi útmutató || kacsa.net

Egészség és szépség bármilyen korban. Cikkek – egészség-szépség témakörben. Egészség-szépség bőrápolás-szépségápolás. Légy friss és energikus. Merülj el velünk az egészségmegőrzés, az egészséges életvitel az orvostudomány és sport világában.

Bedagadt fül, kiütések, égési sebek a hajfestéktől

Bedagadt fül, kiütések, égési sebek a hajfestéktől


Crystal Atkinson haját fodrásza a Garnier Nutrisse gesztenyebarna árnyalatával festette be; néhány nappal később a fiatal nő testét kiütések lepték el, arcán, nyakán és fejbőrén pedig kémiai égés nyomai látszottak. A 19 éves Crystal szerint annak ellenére járt így, hogy 48 órával a hajfestés előtt megcsinálta a hajfesték gyártója által javasolt allergiatesztet, és nem tapasztalt bőrreakciót.

Az elkeseredett fiatal anya elmondta: sérülései annyira csúnyák, hogy nem mer kimenni az utcára, de még a gyermekét sem tudja magához ölelni, mivel sebeiből genny szivárog. Orvoshoz is kellett fordulnia, aki antibiotikumokat írt fel számára. “A fájdalom elviselhetetlen, a sebek pedig gusztustalanok. A történtek teljesen tönkretették a karácsonyomat és a szilveszteremet” – panaszkodott Crystal Atkinson.

A fodrászt is megrázta az eset

“Ezt a terméket be kell tiltani, hogy senkinek ne kelljen azon keresztülmennie, amin nekem”- követelte a nő, aki most megbízott egy ügyvédet, hogy vigye perre az ügyet: kártérítést akar a vele történtekért.

Crystal Atkinson fodrászát, Debbie Simpsont megrázta az eset. Azt mondja, bár még sosem tapasztalt klienseinél ilyen heves allergiás reakciókat, és soha többé nem vásárol dobozos hajfestéket.

Rate this post