Új Reduced price!
Nagy Mérete 10cm ITR Láthatatlan Szál Övvisszahúzó Tekercs Trükkök Színpadon Utca Úszó Bűvész Trükkök Kellékek, Kiegészítők Trükk

Nagy Mérete 10cm ITR Láthatatlan Szál Övvisszahúzó Tekercs Trükkök Színpadon Utca Úszó Bűvész Trükkök Kellékek, Kiegészítők Trükk

801.02Ft‎

-7%

862.64Ft‎

Új termék

Készleten

Címkék: tárcsán bűvésztrükk, Láthatatlan szál, Trükkök, Olcsó tekercs bűvésztrükk, Magas Minőségű láthatatlan szál, Kína trükkök, Szállítók.

Elem Neve

Nagy Méretű Láthatatlan Szál, Tárcsa,10cm hosszú Demo

v.youku.com/v_show/id_XMTM0MzI1NDI1Ng==.html Discription

A Szál Dzsinn egy láthatatlan szál, tárcsa, hogy ad használható hossza láthatatlan szál, egy kompakt egység, amely rejtett sehol. Míg a láthatatlan szál, akkor azonnal hozzáférjen azzal, hogy csupán megragadta a viasz labda mozog, a kígyót, hogy egy objektum, például egy asztal szélén, pakli kártya, vagy a könyv, mint egy horgony.

A Szál Dzsinn klipek a kabát alatt gallér, belső szélén, a póló, vagy a tetején a felső zseb, ahol a szál lesz egy nem lezárt út etetés a tekercs, hogy a rögzítési pont. A végén a szál csatlakozik a viasz labdát, hogy lenyomja az oldalon. Csak húzza a viasz labda szabad a Dzsinn, menjen ki a szervezetből, majd nyomja meg a rögzítési pont lesz balra egy sort, a láthatatlan szál, elől tárcsa -, hogy a rögzítési pont.

A Szál Dzsinn szál, miközben láthatatlan, nagyon erős a vékony, de légy óvatos, nem bontják meg a gyors szaggatott mozdulatok, vagy azzal, hogy túl nagy megterhelést jelent meg.

Példa Hatása: Úszó Bill a Szál Dzsinn

A Szál Dzsinn csatolni kell a gallér, valamint a viasz labdát lehorgonyzott, hogy az asztal szélét. Lépés vissza, ad helyet a kettő között, valamint megjelenik egy egydollárost, mindkét oldalon. Hozza a számlát lapos fel a felszín alatt, szemben a szál körülbelül félúton. Csavar a bill által összecsukható a harmad vége a szál, amely egy fél fordulat egyfajta csokornyakkendő divat. Tartsa egy kézben alatt, amely lehetővé teszi a számlát, a többi a nyitott tenyér, a másik kezem felett. Hullám a felső kezét, majd lassan alacsonyabb, a másik viszont, amely lehetővé teszi a számlát, hogy lebegnek a levegőben. Lehet hullám a keze körül a számlát, mint úszik a vízen. Válassza le, csupán szétcsavar a számlát, illetve bontakozik ki hozza a számlát le, távol a szál.

Emellett lebegő bill, mert egy csepp a pohárban, hogy emelkedik egy üveg, egy gyűrű emelkedik felfelé, illetve lefelé a ceruza, vagy akár egy kártya emelkedik a fedélzeten. Használd a fantáziád, hogy jöjjön fel módon használja a Szál Dzsinn kezelni a láthatatlan szál van szüksége. Utasítás, Kérem hagyja el az e-mail címet,küldünk egy letöltés oktatás, videó thru

A vevő Olvasmányok:

Márka Név doo-digók
Figyelmeztetés lásd discription
Méret One Size
Teljesítmény Formában Színpadi Varázslat
Típus Kötél
oktatás online videó
Korosztály Felnőttek
Jellemzők Kezdő,Utca,Varázslók,Könnyű,Színpad,Eltűnése,Profi
Az Utasításokat No
A nemek közötti Unisex
Anyag Műanyag
Készülék Típus darab
Csomag Méret 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Csomag Súlya 0.08kg (0.18lb.)

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek