Új Reduced price!
Fixáló egység Samsung CLX3305 CLP360 365 366W 367 CLX3300 3304 3306 3307 SLC410W SLC460 JC91-01080A

Fixáló egység Samsung CLX3305 CLP360 365 366W 367 CLX3300 3304 3306 3307 SLC410W SLC460 JC91-01080A

14 898.99Ft‎

Új termék

Készleten

Címkék: Fixáló egység, samsung fixáló egység, samsung egység, Olcsó fixáló egység, Kiváló Minőségű samsung fixáló egység, Kína samsung egység Beszállítók.

A jótállási Szolgáltatás: az EU-országok vásárlók figyelem: Mivel a speciális jellege, nyomtató kellékek, számítógép, kiegészítők, minden eladott termékek ebben a boltban nem hajtják végre a "két éves jótállás az áru az EU által előírt törvény". A nyomtatófej termék éri exchange 7 napon belül, miután megkapta a csomagot , egyéb termékek garancia 3 hónap,a termék felületi defecty kell nyújtania a videó megnyitása csomag. A fenti megoldás, ha a vevők nem fogadja el,kérjük, ne vásároljon, kérjük megértését! EU Tagállam: Finnország, Svédország, Egyesült Királyság, Belgium, Bulgária, cseh Köztársaság, Dánia, Németország, Észtország, Írország, Görögország, Spanyolország, Franciaország, Horvátország, Olaszország, Ciprus, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Málta, Hollandia, Ausztria, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovénia, Szlovákia.

Figyelem:ne felejtsük el, a gép vagy 110V, 220V , amikor a megrendelés nélkül hagyott egy üzenetet a hajó az egyikük,kérjük, vegye figyelembe, erről az ügyről.

A termék állapota:Használt.

FONTOS MEGJEGYZÉS

Kérjük, tudassa velünk, a készülék modell számát, majd a hajó a bármelyikük, ha a rend üzenet nélkül.

Miután insatllation ha az elem nem működik, kérjük, küldjön egy videó, hogy ellenőrizze a telepítés lépései az kezdeni, hogy a végén, kérjük, mutassa be a videót az elem egy kék színű cég felvételt "SWZNPART", ha az elem nélkül logó szalagot,kérjük, ne írja alá a csomagot, ha nem kap a csomag egyedül,vagy kap a barátjától.kérem, engedje meg nekik, hogy mit tenni,csak az esetben lesz teljes vételárat a vásárló számlájára. Kérjük, hogy a megrendelés csak az után, hogy fogadja el ezt a opption,kérjük, tudassa velünk, mielőtt hely érdekében, ha nem fogadja el a megoldásokat.

Ha az elem nem működik,kérjük, ossza meg velünk a gép előző hiba,mi segítünk megoldani a problémát,akkor fogadja vissza az elemet vissza,majd fizetnie a visszaküldés szállítási költsége a vevők, bankszámla után megkapja a terméket, illetve a vizsgálat,amikor megkapjuk a kívánt elemet,majd próbálni, hogy küldjön egy videó is, ha a termék működik,a vásárló fizeti a szállítási költség,remélem, kérjük, vegye figyelembe, erről,valamint azt, hogy a végzés csak az után, hogy fogadja el ezt a megoldást.

Ha az elem kárt, ha kapnak,kérjük, hogy ne írja alá a csomagot,vagy egy fotót a termék kérni kárt tanúsítvány dokumentumot postán, vagy a postástól,visszatéríti a vevő csak az, hogy ez esetben,kérem, kérjük, hogy a megrendelés csak az után, hogy fogadja el ezt a megoldást.

A rész száma a termék vagy a dobozon valamikor különböző,ha az elem nem kompatibilis a gép,kérjük, küldjön egy videó, hogy megmutassa, a telepítési lépéseket,majd küldje vissza hozzánk,mi fog fizetni, hogy visszatér a szállítási költség,vagy elküldhetjük egy másik, megfelelő elemet,kérjük, megrendelését csak az után, hogy fogadja el ezt az ügyet.

Termék színe & fotó színe különböző,mivel a fénnyel,kérjük, csak a megrendelés után fogadja el ezt az ügyet.

Formatter testület, 3 hónap garancia,egyéb tételek nélkül garancia.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk további mennyiség több kedvezmény.

```````````` OROSZORSZÁG ÜGYFÉL MEGJEGYZÉS

Szerint Oroszország Utáni politika,kérjük, adja meg nekünk a teljes név,ugyanaz a l ike: Kovalev Oleg Ivanovics.

POLITIKA VISSZA

Ha a termék kárt, ha kapnak,kérjük, hogy ne írja alá a csomagot,vagy lehet, hogy egy termék fotó,kérj egy sérülés tanúsítvány dokumentumot a postás,mi visszatérítjük fel a posta kár tanúsítvány dokumentumot csak. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk belül 3days után megkapja a termék,kérjük, vigye vissza a terméket eredeti csomagolásban.

TAKARMÁNY VISSZA

Kérjük, tudassa velünk, hogy az a termék, munka után kaptam meg a csomagot,akkor értékelni fogja, ha úgy érzi, satisfite a terméket. amikor szükséged van egy új rend, kérjük, tudassa velünk a previou rendelési számot,majd adja meg az ügyfél egy jó kedvezmény,kívánom, hogy több üzlet a jövőben,köszönöm együttműködés~!

Állapot második hand & jó
szállítási mód Vatera piacterén normál szállítási mód
Modell Száma 3305 fixáló assy nyomtató fuser kit
szín Egyéb
Kompatibilis Modell CLP360 365 366W 367 CLX3300 3304 3305 3306 3307 SLC410W SLC460
Csomag normál csomagolás
Típus Egyéb
Elem neve beégető készlet nyomtató fixáló fixáló assambly nyomtatás fixáló
Feszültség 110V,220V
Márka Név SWZNPART
Minimum rendelési MENNYISÉG 1 db
Rész Száma JC91-01080A
Készülék Típus darab
Csomag Méret 45cm x 28cm x 25cm (17.72in x 11.02in x 9.84in)
Csomag Súlya 0.9kg (1.98lb.)

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek