Új Reduced price!
Hővezető paszta villamosenergia-összetett DDG - 100 g wuhan hosszú táviratot márka magas hőállóság

Hővezető paszta villamosenergia-összetett DDG - 100 g wuhan hosszú táviratot márka magas hőállóság

2 433.87Ft‎

Új termék

Készleten

Címkék: ddg, Ellenállás, ellenállás 100, Olcsó ddg, Magas Minőségű ellenállás, Kína ellenállás 100 Szállítók.

DDG - írja Egy nagy hatásfokú elektromos kapcsolatot hővezető paszta, keresztül a nemzeti légiközlekedési anyagok védelme teszt értékelése, az utasítások ért el, megnyerte az első díjat a nemzeti új technológia expo 96.3,

Ezt a terméket az alacsonyabb hőmérséklet-emelkedés, magas hőmérsékletű ellenálló, ellenáll a nedvesség, sav, köd, a kémiai korrózió ellenállás. Alacsony hőmérsékleten az ellenállás, oxidációs ellenállás, ellenálló penész, magas elektromos vezetőképesség, nem korrózióálló fém anyag, fizikai, kémiai teljesítménye stabil, hosszú élet, illetve egyéb jellemzőit. Alkalmas arra, hogy más környezetben, alacsony kültéri, nedves, meleg, hideg, tartalmazza a zord körülmények között, mint például a kémiai maratás gázt használ, mint például a galvanizálás, elektrolízis, kémiai, mezőgazdasági vegyszerek, hajók, réz, alumínium olvasztó, acél kohászat, gépgyártás, illetve más iparágak használni hatása jobb.

Tin bevonat hővezető paszta lehet, ahelyett, hogy a kalauz tó, ezüst, réz alumínium folyamat.

Ez a termék nem mérgező, íztelen, nem izgatja a bőrt, nem gyúlékony termék, általános áruk lehet tárolni, illetve szállítani.

DDG-EGY típus, magas hatásfokú elektromos kapcsolatot hővezető paszta, hővezető paszta, szoftver, energiatakarékos, biztonsági festék, széles körben használt csatlakozó magas, illetve alacsony feszültségű elektromos vezető két, bevonat az AC / DC gyűjtősínes, gyűjtősínes, kábel, elektromos szekrény, transzformátor, áram, gáz, víz, gőz elszigeteltség, valamint egyéb maró hatású gázok a sorba lépjen kapcsolatba berendezés, megakadályozza a felületi oxidáció, elektrokémiai, jelentősen csökkenti a csomópont ellenállás (azzal, hogy nem bevonva csökkent 25%-90%) valamint csökkenti a csomópont hőmérséklet-emelkedés (25%-70% - kal alacsonyabb, mint a bevonat nélküli), berendezések biztonsági művelet, energiatakarékos veszteség, megakadályozza az öregedés berendezés, csökkenti a karbantartási jelent, a berendezések használata, javítja a megbízhatóságot, illetve a biztonsági berendezéseket. Nagy társadalmi, gazdasági előnyöket.

Utasítások

1) ha alkalmazott, a munkakörnyezet nem repül a por, nem kondenzációs, majd tartsa szárazon.

2) karmester kapcsolat, akkor a smirgli, tiszta acél huzal, hogy távolítsa el az érintkezőket, burr, poloska, zsír-oxid réteg.

3) egyenletesen bevonva egy vékony réteg hővezető paszta kezelés után, úgy, hogy a két kalauz, ölében. Húzza meg az anyát, a csavart huzalt is, vagy csuklós jól.

4 bevonat eszközök tiszta, húzza meg, nyomj egy kevés tészta szélétől a sajtolás nem kell törölni, lehet használni, hogy zárjuk le a rés, jobb védelem az érintkezési felület.

DIY Kellékek Elektromos
Csomag Súlya 0.1kg (0.22lb.)
Csomag Méret 20cm x 18cm x 15cm (7.87in x 7.09in x 5.91in)
Készülék Típus darab

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek