Új Reduced price!
Üres CISS PGI2300 tinta patron PGI-2300 Canon MAXIFY MB5030 MB5330 iB4030 MB5130 MB5430 IB4130 (Japán)

Üres CISS PGI2300 tinta patron PGI-2300 Canon MAXIFY MB5030 MB5330 iB4030 MB5130 MB5430 IB4130 (Japán)

7 073.63Ft‎

-11%

7 948.59Ft‎

Új termék

Készleten

Címkék: Ciss Canon, ciss canon maxify, canon ciss, Olcsó ciss canon, Magas Minőségű ciss canon maxify, Kína canon ciss Szállítók.

2 szín ciss tinta tartály fehér/fekete, szállítási Véletlen.

Ha a patron érdekében más, mint a megmutatjuk a képet, kérjük, tisztázza a tiéd, amikor parancsot, majd kövesse a tiédet, hogy a CISS!

Patron CHIP Alkalmas piaci terület: Japán

A csomag tartalma: ciss tinta rendszer * 1set

Vevő Közlemények:

1. Minden márka nevek, védjegyek vagy az ingatlan az adott cég által említett, itt a leírás jellegűek.

2. Kérjük, töltse ki a megfelelő számot biztosítja, időben történő szállítás a megrendelést. Minden vásárló orosz Föderáció kell töltenie a teljes neve, vagy, hogy nem lehet tudni, hogy megkapja a parancsot.

3. Minden terméket szállított, majd látható képek lehetnek kisebb eltérések(termék tétel, a címke, a chip minta, csomagolás). A képek csak tájékoztató jellegűek. Előzetes értesítés nélkül. További részletekért, kérjük, forduljon hozzánk.

4. Amikor megvásárolja a rend tőlünk, kérjük, ellenőrizze, hogy a patron modell száma megegyezik (OEM kód) használja a nyomtatót, ha nem egyezik a tinta patron nem működik, mert a patron chip nem azonos a különböző piaci bár a nyomtató modell száma lehet azonos. GYIK: Q: Mi adag CIS rendszer tartalmazza? Az egész egység magában foglalja a Tározó üveg, CIS patron, Cső, Vákuum Szivattyú, CIS támogatás kar csatlakozók. Q: Tudok telepíteni üres Folyamatos tintaellátó Rendszer/Patron a nyomtatóba? Minden CISS vagy újratölthető tintapatron nem telepítette a nyomtatót, hogy megpróbálja chip dolgozik, vagy nem, mielőtt utántöltő tinta teljes szint nos, a chip lehet véglegesen zárva, ha a patron üres. Ne telepítse az üres (tinta nélkül) CISS/patron a nyomtatóba, hogy a CISS/patronok ki kell tölteni a teljes tinta(tank/cső/tintapatron kell teljes tinta), majd telepítette a nyomtató; ellenkező esetben, amikor az üres tintapatron egészül ki, hogy a nyomtató, a chip lesz zárva véglegesen nem lehet használni rendesen, bár azok után, hogy a töltött tinta. Q: Hogyan működik? Cső csatlakozik patron, illetve oda-vissza mozog a nyomtatófej. Folyamatos tinta csere, mint ez húzott ki a patronokat. Ez nem ér be a nyomtatót, vagy befolyásolja a normális működés semmilyen módon. K: Mennyire érzékeny a nyomtatót a tinta szintjét a tartályban üvegeket? A nyomtató megfelelően működik, amíg az üveget, ugyanazon a szinten, mint a nyomtató. A padding, a patronok létrehoz egy szép nyomja puffer, így a nyomtató képes működtetni a különböző tinta szint a palackok. Ha fel az üveget, hogy egy magasabb szinten, rizikós a tinta összevonása a papíron. A normál működés, a palack mellett ül a nyomtató, akkor a tapasztalatok a hasonló, kiváló nyomtatási minőség nem számít, milyen szintet a tinta a tározó üveg. Tény, hogy a nyomtatási minőség egyenlő kell, hogy legyen, mit kap egy friss, teljes patront az idő.(Normál patronok általában rontja a minőséget, mint a tinta szintje csökken). K: Mikor kell újratölteni a tározó üvegeket? Rövid válasz, mielőtt még üres. Amikor utántöltő az üveg, ne töltse ki őket egészen színültig. Töltse ki csak belül 1 inch, hogy az üveg koppintson a ikonra. Ha fut a tározó üveg száraz a patron, akkor lehetséges, hogy újra miniszterelnök a kamra, azáltal, hogy megszünteti a kazettát a nyomtató csatlakoztatása a kimeneti nyílások, majd ismételje meg a töltelék utasításokat, azonban ez biztosítja, hogy elég zavaros, mert akkor szivattyúzás néhány maradék festék ki a patronokat, amellett, hogy a levegő. Jobb lenne, ha cseréjét szűz üres patron tőlünk.

Modell Száma PGI-2300
Ömlesztett Csomagolás Igen
Márka Név YOTAT
Típus Folyamatos Tintaellátó Rendszer
Kompatibilis Nyomtató Típusa Tintasugaras nyomtató
Kompatibilis Márka CANON
szín C/K/M/Y
Chip állandó chip
Készülék Típus Készlet
Csomag Méret 35cm x 12cm x 17cm (13.78in x 4.72in x 6.69in)
Csomag Súlya 1.0kg (2.20lb.)

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek