Új Reduced price!
Prohands Pro Edition Speciális Kezét Sportolóknak Tréner Gitár, Basszusgitár, Zongora Ukulele

Prohands Pro Edition Speciális Kezét Sportolóknak Tréner Gitár, Basszusgitár, Zongora Ukulele

7 699.04Ft‎

Új termék

Készleten

Címkék: a gitár, gitár oktató, zongora kezét gyakorlatok, Olcsó gitár, Magas Minőségű gitár tréner, Kína zongora kezét gyakorlatok, Szállítók.

A PRO a legfejlettebb kézzel fejt. Az ideális professzionális sportolók, motivált egyének részéről a maximális teljesítmény érdekében. A PRO bővül a zseniális design Gripmaster amely komoly sportolók a legfejlettebb technikai kézzel fejt a világon. Erőt & Control

Minden ujj a kéz hajtott egy teljesen különálló rendszer, izmokat, inakat található, a kéz, csukló, illetve alkar. A legtöbb a kezében a hatalom által generált nagyobb izmok az alkar, míg a finomabb mozgások által irányított kisebb izmok, a kezét is. A csukló a híd, amely stabilizálja a kölcsönhatás a hand & alkar.

A képesség, hogy ellenőrizzék a labdát, vagy az irányítást a denevér, ütő, vagy a klub minden azzal kezdődik, hogy a kezét. A keze nagyon öt különböző rendszerek, amelyek a munka zökkenőmentes egység. Az egyetlen módja annak, hogy fejleszteni felsőbbrendű erő, kitartás, valamint a koordináció a kezét, hogy kihívás fejleszteni, minden ujját külön-külön.

Bizonyított Eredmények

Ha edzés Gripmaster akkor észrevesz egy csodálatos különbség szinte azonnal. A külön rendszer, amely működik, minden ujjal fog térni, erősíteni. Csak Gripmaster lehet kapni ezt a hihetetlen eredményt. Gyakorolja a Gripmaster a lehető leghatékonyabb módja annak, hogy fenntartsák az egészségügyi légkondicionáló a kezét. Az ideális módja annak, hogy fenntartsák a hajlékonysága, valamint a rugalmasság, a kéz sérülés elkerülése érdekében, valamint hogy a napi élet többet élvezetes.

Pro Kék 5lbs Feszültség

Pro Piros 7lbs Feszültség

Pro Fekete 9lbs Feszültség

Pro Szürke 11lbs Feszültség

Típus Ujj Execrise
szín Kék 5lbs feszültség, Piros 7lbs feszültség, Fekete 9lbs feszültség, Szürke 11lbs feszültség
Modell Száma PRO
Csomag Méret 23cm x 14cm x 2cm (9.06in x 5.51in x 0.79in)
Készülék Típus darab
Csomag Súlya 0.16kg (0.35lb.)

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Kapcsolódó termékek